Diplomă de excelență din partea Prefectului Municipiului Bucureşti

Diplomă de excelență din partea Prefectului Municipiului Bucureşti

Managerul Spitalului Universitar de Urgență București, dl Prof. Univ. Dr. Cătălin Cîrstoiu a primit o diplomă de excelență din partea Prefectului Municipiului București.

Rareș Hopincă , prefectul Municipiului București: “În prima zi de primăvară, mărțișorul a fost însotit de un mare MULȚUMESC! De 1 Martie ne-am îndreptat către personalul din cadrul Spitalului Universitar de Urgență București, care, necontenit și de zeci de ani, se îngrijește de sănătatea locuitorilor Capitalei și nu numai.

Privim cu multă reconoștință și admirație “eroii în halate”, acei oameni care au îmbrățișat o misiune pe cât de dificilă, pe atât de nobilă, aceea de a avea grijă de semenii noștri. Prim munca lor, ne demonstrează în fiecare zi că întreaga noastră comunitate este pe mâini bune.

Sincere felicitări domnului manager prof. dr. Cătălin Cîrstoiu și echipei de profesioniști pe care a creat-o, pentru performanțele remarcabile obținute și pentru modul în care înțeleg să conducă și să dezvolte cel mai mare spital din România.”